Te ajutăm să crești brandul tău și să atragi clienți noi prin servicii de marketing bazate pe date

Branding & Design

 01

01. Cercetare & Analiză

O cercetare bine făcută pune bazele unui brand sănătos. Ne ajută să înțelegem mai bine ce își doresc consumatorii, unde se află competitorii sau care sunt punctele forte și punctele slabe iar apoi stabilim ce servicii de marketing ai nevoie.

 02

02. Strategie de brand

Stabilim cum ne poziționăm și cum ne câștigăm locul în mintea consumatorilor

 03

03. Identitate Vizuală

Realizăm logo-ul ce ne reprezintă brandul și un set de reguli despre unde și cum apare, ce culori ne definesc, font-uri și exemple de cum apare în diferite contexte.

04

04. Materiale vizuale & Ambalaje

Cărți de vizită, Semnalistică Interior, Broșuri de Prezentare – toate sunt medii foarte importante care trebuie să fie unitare astfel încât să reprezinte și să vândă brandul.

Webdesign

 01

05. Website de Prezentare

Site-ul este cartea de vizită a oricărei firme și acordăm importanță experienței pe care o au utilizatorii, urmărind să îi convertim în clienți.

 02

06. Magazin Online

Pentru ca utilizatorii să aibă încredere să comande și să stea mai mult timp pe site, e nevoie de o interfață prietenoasă și intuitivă care să pună în valoare și să vândă produsele.

 03

07. Landing Pages

Ne ajută să convertim traficul de pe site sau newsletter într-un potențial client în funcție de obiectivul nostru. (colectare adresă de e-mail, descărcare anumite materiale, să ne contacteze etc.)

04

08. Mentenanță & Dezvoltare

Avem grijă ca site-ul să fie mereu actualizat cu date noi, să aibe update-urile făcute, ne ocupăm de securitatea și de dezvoltarea lui.

Promovare Online

 01

09. Social Media

O cercetare bine făcută pune bazele unui brand sănătos. Ne ajută să înțelegem mai bine ce își doresc consumatorii, unde se află competitorii sau care sunt punctele noastre foarte și amenințările.

 02

10. Pay Per Click

Campaniile PPC sunt cele mai eficiente pentru vânzările de produse online pentru că se poate măsura fiecare achiziție de client.

 03

11 Content Marketing

Este o tehnica de marketing care se ocupă cu crearea și distribuția de conținut editorial consistent, relevant și valoros care să atragă publicul pe care îl targetăm. Iar la final să întreprindă o acțiune de cumpărare

04

12. Influencers Marketing

Avem multă experiență în derularea de campanii cu influenceri și știm cum să ii alegem pe cei potriviți să promoveze produsul tău.

Ești gata să începem?

Iti oferim o consultatie gratuita

Contactează-ne